Byli jsme v Příchovicích na soustředění s Dekou, za podpory Kosačky Káti. Po příjezdu do Tanvaldu jsme zjistili, že autobus, který nás měl přiblížit k cíli, od minulého týdne nejezdí a další pojede za půl hodiny. Hlasování rozhodlo a my se vydali na cestu strmým kopcem vzhůru.
Když jsme dorazili, dali jsme si zbylou chlebovou polévku (někomu chutnala moc, někomu vůbec) a výborné těstoviny se špenátem 🙂 Celou dobu vařili výborně, např. houbovou omáčku a brambory s brokolicí. Právě se tu sešly tři týmy Béček (příprava na biřmování) z Nymburka, z Ústí a Příchovická B. A tak tu byli i čtyři kněží: Jožka, Mirek, Jenda a Jarda. Chodili jsme do kostela, každý den byla mše. Protože jsme přijeli procvičit naše zpěvy, tak jsme hráli a zpívali, až se z nás kouřilo.
Šli jsme na Bílou skálu a na dvě rozhledny. V neděli odjela všechna Béčka a od té doby zůstal Váva na půdě sám a jak říká: „Bylo to super.“ V pondělí večer jsme hráli Activity a Jenda Balík nás naučil zpívat Hloupou žábu a Otce Abraháma.
Moc se nám tam líbilo a těšíme se, až tam zase pojedeme. A tohle pro Vás píšeme ve vlaku na cestě domů.
Káťa+Majda+Mája+Hanka+Váva+Klárka+Dana