Pozvánka na podzimní farní bazárek

Rádi bychom vás pozvali na podzimní bazárek, který se uskuteční v neděli 20.10.2024 od 14:00 do 17:30Jistotě na náměstí u Církve bratrské (bývalá restaurace Solidní Jistota).

Hlavní myšlenka je taková, že opět skoro všichni probíráme naše skříně a zjišťujeme, že tam máme stále pěkné kousky oblečení či obuvi, ale už je nosit nebudeme. Tak přesně tyto kousky můžou udělat radost někomu
dalšímu.

Bazárek bude zaměřen na oblečení, obuv a sportovní potřeby. Nosit můžete dámské, pánské i dětské, důležité je, aby oblečení bylo čisté a funkčně v pořádku. U sportovních potřeb to můžou být například odrážedla, kola, koloběžky, ale i brusle či lyže.
Hlavní sběr tohoto oblečení bude probíhat v pátek 18.10.2024 od 14 do 17 hodin opět v Jistotě na náměstí. Domluvit se můžete také individuálně s Maruškou Michalovou (maria.michalova01 zavináč
gmail.com) a Járou Trhoňovou (jtrhonova zavináč seznam.cz). Zároveň jsme domluvené, že v případě, že by nám některé kousky zbyly, tak zůstanou v Jistotě, kde si je případně rozeberou ti, co je ocení.
Na místě bude možné darovat i dobrovolný příspěvek.
Těšíme se na společně prožité odpoledne.


Maruška, Jára a Lenka